İş insanı, Attec International Holding ortağı ve Türk Dünya İş Kadınları Platformu (TÜDİP) üyesi Aslı Aydın, eşi Özcan Aydın ile birlikte yaza hızlı bir giriş yaptı.
Bodrum’daki yazlıklarına inmeye hazırlanan Aydın çifti, tatil sezonunu Avrupa turuyla başlattı. İlk durakları, İtalya’nın moda başkenti Milano oldu. Şehrin gözde otellerinden Mandarin Oriental’da iki gün geçiren çift, hem alışverişin hem de lezzetin tadını çıkardı.
Milano’nun ardından romantik gölleriyle ünlü Como’ya geçen Aydın çifti, burada da Mandarin Oriental Como’da konakladı. Doğayla iç içe huzurlu bir atmosferde vakit geçiren çift, yazın devamında Türkiye’ye dönerek Bodrum’daki evlerinde sezonu sürdürecek.
Kayseri Mutfağının Usta İsmi Osman Taştan: Bulaşıkhaneden Gastronomi Liderliğine Uzanan İlham Veren Hikâye
Dünya Üçgeninden Aile Sofrasına: Açıkgözler İstanbul’da Buluştu
Adil Sami: Türkiye’de Yaşayan En Etkili Pakistanlı İş İnsanlarından Biri, Yatırım ve Ekonomik Diplomasiyi Güçlendiriyor
Şehir İçi Kurye Hizmetinde Yeni Dönem: “BuradanBuraya” İşletmelerin ve Kişilerin Teslimat Yükünü Hafifletiyor
Şehir İçi Lojistikte Yeni Dönem: “BuradanBuraya” İşletmelerin ve Kişilerin Teslimat Yükünü Hafifletiyor
Safranbolu’nun Köylerinde Çöp Krizi: Konteyner Yok, Dere Yatakları Çöp Dolu