
Pop müziğin en güçlü kadın sanatçılarından Sıla, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda hayranlarıyla buluştu. KerkiSolfej’in düzenlediği konserler kapsamında bu yaz 6. kez Harbiye’de konser veren sanatçı bu sezon da geleneği bozmadı.
”HAYAT SADECE NEŞEDEN İBARET DEĞİL”
Kral Pop Radyo medya sponsorluğundaki konserine ‘Ziyan’ şarkısıyla başlayan Sıla, binlerce kişilik hayran ordusuyla Harbiye Açıkhava’yı salladı. Sıla: “Hayat sadece neşeden ibaret değil, üzüntü ve keder de zamanın bize getirdiği duygulardan. Bu akşam bu duyguları paylaşmak ve birbirimize iyi gelmek için buradayız. İyi ki geldiniz.” sözleriyle dinleyicilerini selamladı.
KOSTÜMLERİNİ BAĞIŞLAMIŞTI
Sıla, Harbiye Açıkhava için özel olarak hazırladığı repertuvarıyla kulakların pasını sildi. Sıla’yı dinlemeye gelenler arasında ünlü oyuncular Gözde Kansu ve Sezin Bozacı ile Sıla’nın sahne kostümlerini bağışladığı Kansersiz Yaşam Vakfı’nın Başkanı Dida Kaymaz ve vakıf yöneticileri vardı. Sanatçı, vakıf yararına satılması için konserlerde giydiği 50 adet kostümü geçtiğimiz yıl Kansersiz Yaşam Vakfı’na bağışlamıştı.

“Şeydeki Şey” seyircisiyle buluşmaya devam ediyor

“15-18 Ekim 2025 ” İBB Şehir Tiyatroları bu hafta 8 oyunuyla seyircisinin karşısına çıkıyor

Doktor Bana Bir Çare oyunun prömiyerine yoğun ilgi

10. Adana Şehir Tiyatroları Festivali “Oscar” oyunuyla açılıyor

Eylül Duru, “Meleklerin Gemisi” adlı eseriyle Gazze için barış mesajı verdi

Hatiç’ten duygulara dokunan bir sonbahar hikayesi “Deli Rüzgar”