Geçtiğimiz dönemlerde oynadığı birçok dizi ve uluslararası filmlerdeki performansı ile oyunculuk kariyerinde hızlı bir çıkış yakalayan Doğan Barış Yaşar hem oyuncu hem de yapımcı olarak bir ilke daha imza attı.
Başarılı oyuncu senaryosu Bora Durna’ya ait görüntü yönetmenliğini Ahmet Karakaş’ın yaptığı ve yönetmenliğini de Abdullah Karaman’ın ve Paragon yapım imtiyaz sahibi Ozan Ali Korkut’un üstlendiği psikolojik gerilim tarzı “SEN” filmi katıldığı ilk festival seçkisinden ödülle döndü.

Doğan Barış Yaşar yapımcılığını yaptığı ve başrolünü birlikte paylaştığı Bora Durna ile katıldığı ilk festival olan Silver Wings Uluslararası Film Festivali’nden “En İyi Erkek Oyuncu” ve “En İyi Deneysel Film” dallarında ödüle layık görüldü.
“SEN” filmi önümüzdeki günlerde ülkemizde de hem sinemalarda hem dijital platformlarda seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

“SEN” filmi künyesi
Yapımcı- Doğan Barış Yaşar
Yapım- Paragon Yapım (sahibi Ozan Ali Korkut)
Yönetmen- Abdullah Karaman
Senaryo-Bora Durna
Görüntü yönetmeni-Ahmet Karakaş
Oyuncular – Doğan Barış Yaşar (CAN) karakteri / Bora Durna (SEFA) karakteri
“Sessizliğin İzleri”: Orkun Ölmez’den Otizm Farkındalığı İçin Anlamlı Sergi
Masal Gibi Gece: Petek Dinçöz Ataşehir’de Büyüledi
Aile Meselesi filmi Houston’da Büyük Remi Ödülüne Aday
Yıla Damga Vuracak Hit Geldi: Pınar Ekinci’den Sezen Aksu İmzalı “Güvercin”
Türk Rock & Metal sahnesine iddialı bir giriş yapan Fake Majesty, ilk teklisi “Ease the Pain” ile dinleyicilerle buluştu.
İsmet Küntay Tiyatro Ödülleri 50. Yılında