Lige hazırlık çalışmalarını sürdüren Menemen Kubilay Masterler ve Foça Belediyespor Masterler takımları Emiralem’de karşılaştılar. Karşılaşma havasıyla skoruyla dört dörtlük dostluk maçı olarak tamamlandı.
Menemen Emiralem Sahası’nda saat (24 Eylül 2020 Perşembe günü) Saat 19.30’da başlayan maçta her iki takımda oyuncularını deneme olanağı buldu. Foça gollerini Şencan Bayır(3) ve Serkan Tanrıseven ile kazanırken Kubilay Masterlerin gollerine engel olamadı.
Biri penaltıdan olmak üzere her iki yarıda atılan birbirinden şık goller sezon başı olmasına rağmen her iki takımın teknik kadrosuna lig için umut verdi.
Kubilay masterler yöneticileri maç öncesi karşıladıkları cratosroyalbet rakiplerini maç sonrası tesislerinde ağırlayarak ev sahipliğinin de güzel bir örneğini verdiler.
BEYAZ HABER AJANSI (BHA)
Basın Bülteni Paketi Satın Al: Markanızı Ön Plana Çıkarın
Fatih Ürek Yaşam Savaşını Kaybetti
2026 Veteriner Ücretleri Rehberi
Hadımköy Hurdacı | Aymetal Hurdacılık ile Güçlü Geri Dönüşüm Çözümleri
Jet Sosyetenin Vazgeçilmez Lezzet Durağı: Bursa Garaj Kebap
30 Yılın Deneyimi, 25 Bin Kişilik Dev Organizasyonlar: Aydın Akyüz Başarının Formülünü Açıkladı