Maho G’den geri adım atmayan, sözünü sakınmayan yeni bir şarkı, heyecan verici bir iş birliği: Tuzak ft. Zen-G.

‘Boş’ şarkısı ile kariyerinde yeni standartlara çıkan Maho G ve bu sene yayınladığı single’lar ile Türkçe rap sahnesinde güçlü bir yer edinen Zen-G, yepyeni bir hit için güç birliği yapıyor.

LinkPlus, Silikon Vadisi’nin BT altyapı ve Kubernetes uzmanı Diamanti’nin iş ortağı oldu

Türkiye’nin katma değerli BT ürünleri distribütörü LinkPlus, ABD merkezli BT altyapı cihazları üreticisi ve kurumsal Kubernetes platform sağlayıcısı Diamanti ile iş ortağı olmak üzere anlaşma imzaladı...

Beylikdüzü Belediyesi toplu iş sözleşmesine imza attı

Beylikdüzü Belediyesi ile KESK’e bağlı TÜM BEL-SEN Sendikası arasında imzalanan Toplu İş Sözleşmesinin imza töreni, emekçi personelin katılımı ile Belediye Başkanlık binası önünde gerçekleşti.

​Trendyol, Danla Bilic iş birliğinde Türkiye’yi ilk kez fenomen kanalında yapılan Instagram Shopping ile tanıştırdı

Trendyol, ünlü fenomen Danla Bilic iş birliğinde Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek influencer shopable post kullanımına başladı.

Nissan’ın Geleceği ve 2020 İş Süreçleri Online Basın Toplantısı

Yeni Nissan Ariya’nın dünya lansmanının ardından, Nissan Türkiye, Kuzey Afrika ve BDT Genel Müdürü Emre Doğueri, Nissan’ın bölgesel bazda odaklandığı stratejiyi, hedef ve planlarını aktard...

MX Anywhere 3 İş Akışını ve Çalışma Alanını Geliştiriyor

Logitech, ihtiyaç duydukları her yerde üstün performans ve rahatlık arayan mobil çalışan iş insanları, uzman yazılımcılar ve içerik geliştiricileri için tasarladığı MX Anywhere 3’ü duyurdu.