Uluslararası sivil toplum kuruluşu SPARK’ın, Katar Kalkınma Fonu (QFFD) destekleriyle organize ettiği “COVID-19 Döneminde Dijitalleşme Konferansı (Jobs Now: Going digital during COVID-19) çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Toplantıda göçmenler başta olmak üzere KOBİ’lerin, girişimcilerin ve öğrencilerin önünü açacak dijitalleşme fırsatlarının yanı sıra, geleceğin trendleri ve tüm sektörler için dijitalleşmenin taşıdığı önem detaylıca ele alındı.
Gençlerin geleceği için çalışmalar yürütüen uluslararası sivil toplum kuruluşu SPARK, Katar Devleti adına dış yardım programlarını yürüten Katar Kalkınma Fonu (QFFD) destekleriyle önemli bir konferans düzenledi.
COVID-19 Döneminde Dijitalleşme Konferansı ulusal ve uluslararası alanda önemli iş insanlarını bir araya getirirken, KOBİ’lere, farklı sektörlerde yatırım yapmak isteyen girişimcilere ve öğrencilere dijitalleşmenin sağladığı avantajlar tüm yönleriyle paylaşıldı.
Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]
Zorlu dönemde gelecek rotasını dijitalleşme belirliyor
SPARK CEO’su Yannick Du Pont’un moderatörlüğündeki açılış konuşmalarıyla başlayan konferansa, eş zamanlı gerçekleşen iki ayrı panel ile devam edildi. “Dijital işlerin hızlanması” paneline katılan konuşmacılar şirketlerin pandemi döneminde dijital dünyaya geçiş süreçlerini, bu alanda verdikleri destekleri ve çalışmaları online blackjack siteleri katılımcılarla paylaştı. “İşler ve pazarlar” panelinde, pandeminin göçmen gençler üzerindeki zorlukları daha da artırdığı üzerinde durulurken, bu dönemin aynı zamanda çevrimiçi eğitim ve öğretim gibi yeni fırsatlar sunduğu aktarıldı.
Yorumlar (0)
Henüz yorum yazılmamış. İlk görüşü siz bildirin!
Fikir Belirt