Türk müziğinin güçlü sesi Mami KESKİN, Ahmet Selçuk İlkan’ın sözlerini ve Sait Büyük Çınar’ın bestesini taşıyan unutulmaz eser “Bana Sor”u yeniden yorumladı. Celil Yavuz’un modern dokunuşlarıyla düzenlenen şarkı, Emrah Özbilen yönetmenliğinde çekilen klibiyle dinleyicilere sunuldu.
1 Ocak 2025’te tüm dijital platformlarda yayınlanan bu özel çalışma, nostalji ile modern sound’u bir araya getirerek müzik dünyasına yeni bir soluk getirecek.
Klibin çekimleri, İstanbul’un Tarlabaşı ve İstiklal Caddesi’nde, şehrin enerjisini ve eşsiz atmosferini yansıtan sahnelerle tamamlandı.
Mami KESKİN, proje hakkında şu ifadeleri kullandı:
“‘Bana Sor,’ bir dönemin ruhunu taşıyan ve dinleyenleri geçmişe götüren bir eser. Bu şarkıyı yeni nesillere ulaştırmak benim için büyük bir onur.”
Proje, DMC ve Eagle Music iş birliğiyle hayata geçirildi.
İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği korosu 50. yıllarını şarkılar ile kutladılar
Mustafa Altunkaynak, Kayseri’de öğrencilerle buluştu!
Bahar Gelir’den anlam yüklü bir yorum: “Yeter”
Ödüllü oyun “Ahududu” kapalı gişe sahnelenmeye devam ediyor
Sinan Topçu, kendine has müzik rengi ve anlayışı olan “Unuturum” adlı çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sunuyor!
Gökçer Akademi ile Oyunculuk Hayallerinizi Gerçeğe Dönüştürün!