HARBİ MENÜ

SON DAKİKA
Kültür ve Sanat

Miss Turkey’den Anneler Günü Hediyesi

Geçtiğimiz yıl Sadri Alışık ödüllerinde adaylığı olan ve sezon boyunca yaptığı turnelerde ses getiren Ece Özdikici‘nin tek kişilik oyunu Miss Turkey, 6 Mayıs Çarşamba günü Bahçe Galata’da İstanbullu sanatseverlere oynayacak.

Editör Yazar / Editör
29.04.2026 21:30 27 Okunma 1 Dk Okuma
Miss Turkey’den Anneler Günü Hediyesi
Paylaş:
X

Geçtiğimiz yıl Sadri Alışık ödüllerinde adaylığı olan ve sezon boyunca yaptığı turnelerde ses getiren Ece Özdikici‘nin tek kişilik oyunu Miss Turkey, 6 Mayıs Çarşamba günü Bahçe Galata’da İstanbullu sanatseverlere oynayacak. Anneler Günü nedeniyle özel bir promosyon belirleyen Sahne & Tuval Kolektif tüm anneleri bu özel günde bir arada olmaya davet ediyor.

Kadın hakları konusunu ironik ve akılda kalan eğlenceli bir yorumla ele alan Miss Turkey oyunu, 24 Mayıs’ta Kadıköy Boa Sahne, 23 Haziran’da ise Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi’nde sahne alacak.

Editör

Harbi Gazete yazarı. Gündemdeki son gelişmeleri, bağımsız analizleri ve araştırmaları sizlerle paylaşıyor.

Yazarın Diğer Yazıları

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Bir Cevap Yazın

9 + 4 = ?