Aşkım Kapışmak ‘Carpe Diem’ ile 27 Ekim Salı Trump Sahne’de

Yazar ve davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak, ’’Carpe Diem’’ semineri ile 27 Ekim Salı günü saat 20:30’da Trump Sahne’de hayranlarının karşısına çıkacak.

Deezer’ı yeni kısayol araçları ile daha kolay kullanın

Müzik söz konusu olduğunda bazen kaybedilecek vakit yoktur.

Burak Özçivit ile Altınyıldız Classics yeni sezon koleksiyonu “Her Açıdan Başarılı”!

Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics ile başarılı oyuncu Burak Özçivit iş birliği, 2020-2021 sonbahar/kış sezonunda da devam ediyor.

Üsküdar Belediyesi ÜSMEK ile binlerce insanın hayatına dokunacak

Müzik ve Gösteri Sanatları, Sanat ve Tasarım, Kişisel Gelişim, Seramik ve Cam, El Sanatları,Giyim Üretim Teknolojileri, Diksiyon ve Yabancı Dil başta olmak üzere 18 alan 256 farklı programda eğitimler...

Kıvanç Tatlıtuğ 2 yeni proje için OGM Pictures ile anlaşma yaptı

2020 yılının en çok konuşulan yapımlarına imza atan OGM Pictures, önümüzdeki dönemde ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’u izleyicisiyle buluşturacağını duyurdu.

Evde 30 Dakika ile ev çalışması çok kolay

Tudem’in öğretim programlarına uygun olarak hazırladığı ev çalışması seti olan Evde 30 Dakika, hem yüz yüze hem de uzaktan eğitimde ilkokul öğrencileri ve öğretmenlerinin işini kolaylaştırıyor.

Çin, Pınar ürünleri ile buluşuyor

Türkiye çiftçilerinin ürünlerini dünyanın dört bir yanına ulaştırmaya devam eden Pınar, Çin pazarına giriş yaptı.

Derin Mermerci: “Lal ile Mila’da bunu görüyorum.”

Cemiyet hayatının en cool ve stil denildiğinde Türkiye’de ilk akla gelen isimlerden biri olan Derin Mermerci ile bu hafta ALEM dergisi çok konuşulacak bir çekime imza attı.

Brisaspor, Uluslararası Dağ Bisikleti Müsabakalarından 16 Madalya ile Döndü

Brisaspor, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) iş birliğiyle organize edilen Uluslararası Dağ Bisikleti (Mtb) müsabakalarında, üç farklı klasmanda 16 madalyanın sahibi ...

“İbrahim Selim ile Bu Gece”nin yeni sezonu %100 Studio ve Zorlu PSM YouTube kanalında bu hafta başlıyor!

Geçtiğimiz sezon boyunca Zorlu PSM sahnesinde her hafta biletleri tükenen ve Zorlu PSM YouTube kanalında milyonlarca izleyiciye ulaşmayı başaran İbrahim Selim’in sevilen şovu “İbrahim Selim ile Bu Gec...