Türk pop müziğinin altın çağı olarak kabul edilen 90’lı yılların en sevilen isimleri, 26 Şubat Çarşamba akşamı Süreyya Loss Sahne’de müzikseverlerle buluşuyor! Metin Özülkü Orkestrası eşliğinde gerçekleşecek “Şimdi 90’lar” konseri, 90’lı yılların unutulmaz şarkılarını özleyenler için eşsiz bir gece vaat ediyor.
Türk pop müziğinde derin izler bırakan Sibel Alaş, Eda Özülkü, Metin Özülkü, Jale ve Erdal Çelik, yıllara meydan okuyan şarkılarıyla dinleyicileri geçmişe götürecek. Dünden bugüne hit olmuş şarkılar, Metin Özülkü’nün usta müzikal yönetimiyle yeniden hayat bulacak.
90’lar, Türk pop müziğinin altın dönemi olarak kabul ediliyor. Bugün hâlâ dillerden düşmeyen şarkılar, o yıllarda gençliğini yaşayanları anılarına götürürken, yeni nesil müzikseverlere de o büyülü atmosferi yaşama fırsatı sunacak.

Bir Gecede Beş Yıldızlı Performans!
Bu özel gecede, Sibel Alaş, “Adam” şarkısıyla 90’lara damgasını vuran güçlü sesiyle sahnede olacak. Eda ve Metin Özülkü, hem bireysel hem de birlikte söyledikleri romantik şarkılarla dinleyicilere duygusal anlar yaşatacak. Jale, kendine özgü sesiyle sahnede büyüleyici bir atmosfer yaratırken, Erdal Çelik de Türk pop müziğinin unutulmaz parçalarını yorumlayacak.
Benzersiz bir sahne atmosferi ve Metin Özülkü Orkestrası’nın muhteşem performansıyla, 90’ların en sevilen melodileri yeniden hayat bulacak. Müziğin duygulara dokunduğu bu eşsiz gecede, izleyiciler geçmişin en güzel anılarını müziğin büyüsüyle tekrar yaşayacak.
Özgür Tüzer’den Kıbrıs’ta Müzik Dolu Gece
Sevcan Altıntaş’tan Sevgililer Günü’nde Cesur Çıkış: “Vurma Beni”
Anadolu’nun Akademik Nefesi: Grup Revan’dan Yeni Albüm ve Uzun Soluklu Bir Müzik Yolculuğu
Dilek Türker’den “Türk’ün Ateşle İmtihanı”
Kemal Başar sahnesi ve şarkılarıyla coşturdu
Nostalji ve mizahı bir araya getiren “Seyfi Bey” oyunu biletleri satışa çıktı